Tiesitkö, että jopa joka kolmas aikuinen on uimataidoton?

Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uimaan, FitPitin uimakouluissa uinnin opettelu on oikeasti kivaa!

Osallistumalla uimakouluun, saat:

  • Elinikäisen uimataidon, jolla voit joskus vielä pelastaa ihmishengen

  • Liikuntamuodon, jota voi hyödyntää läpi elämän

  • Iloa ja energiaa uuden oppimisesta

  • Itsevarmuutta tärkeän kansalaistaidon hallitsemiseen   

  • Turvallisuuden tunnetta veden äärellä

Uimataidottomuuteen liittyy usein häpeää ja muistoja huonoista kokemuksista — autamme pääsemään niistä yli

Pelko on suurin syy, miksi uimataitoa ei opetella. FitPitin kanssa uimataito on mahdollista oppia minkä ikäisenä tahansa! Olemme luoneet uintipalvelun jossa kuka tahansa voi nauttia vedestä elementtinä. Matalassa altaassa järjestetyissä uimakouluissa keskitytään jokaiseen uimariin yksilönä.

FitPitin uimakouluun voi osallistua uimataidoton tai heikon uimataidon omaava aikuinen

Alkeet uimataidottomille aikuisille

Alkeet-uimakoulussa opetellaan uinnin perusteiden lisäksi luottamaan veteen erilaisten harjoitusten ja uintivälineiden avulla.

Alkeisjatko heikon uimataidon omaaville aikuisille

Alkeisjatko-uimakoulussa vahvistetaan itseluottamusta vedessä ja jatketaan uinnin perusteiden harjoittelua. Jokainen etenee kurssilla omalla tahdillaan.

Meistä sanottua

"Todella hyvä opettaja. Räätälöi harjoitteita juuri minun tarpeisiini sopiviksi. Kannustava ja selkeä ohjaustyyli. Kurssi vastasi tarpeitani."
— Laura
"Opettajalta sai henkilökohtaisia vinkkejä ja ohjeistusta. Sain myös vinkkejä miten kehittää kurssin jälkeen uintiosaamistani. Tekniikan opetus sujui hyvin, edeten sopivalla vauhdilla. Opettajalle 10+ ja papukaijamerkki!"

Entä jos uimiseen liittyy pelkoa?

Vesipelko liittyy usein aiemmin koettuun traumaan tai lapsuudessa vanhempien välittämiin pelkoihin. Ja on täysin selätettävissä.

FitPitin aikuisten uimakouluissa lähdetään luomaan positiivisia kokemuksia ja rakentamaan luottamusta veteen. Uinnin opettelu aloitetaan altaan matalassa päädyssä esimerkiksi kuplien puhaltelulla ja kasvojen sekä korvien kastelulla. Kun uiminen matalassa vedessä alkaa luonnistua, siirrytään pikkuhiljaa syvemmälle.