_C4A2344.jpg
_C4A8422.jpg
temppukuvat-5.jpg
DSC_2352.jpg

mE pidäMME huolta yrityksesi tärkeimmästä voimavarasta - henkilöstöstä

Autamme ihmisiä voimaan paremmin niin vapaa-ajalla kuin työpaikalla. FitPitin energiset ja kannustavat ohjaajat löytävät jokaiselle yksilöllle oikean polun kohti terveellisempää arkea. Hyvinvointi ei ole kilpajuoksu, vaan pysyvä tapa elää.Työnantajan hyödyt


Ennaltaehkäise työtapaturmat ja vähennä sairaspoissaoloja

Tutkimuksen osoittavat, että hyvinvoiva työntekijä sairastaa vähemmän ja joutuu harvemmin työtapaturman uhriksi. Terveelliset elämäntavat ei pelkästään vähennä sairastelua ja stressiä, mutta auttaa ennaltaehkäisemään ne.

Työntekijöiden hyvinvointi ja tuotavuus kehittyvät

Hyvinvoiva työntekijä on tuottavampi, energisempi ja hänen organisointi- ja tehtävänhallintakykynsä ovat paremmalla tasolla. Positiivinen ja energinen ilmapiiri tarttuu kollegoihin ja asiakkaisiin.

Reaaliaikainen tieto henkilöstön hyvinvoinnista

Tuotamme jatkuvaa tietoa henkilöstön hyvinvointitasosta, jotta yrityksesi johto tietää milloin painaa lisää kaasua tai jarrua. Henkilöstöjohtamisesta tulee entistä tehokkampaa ja voidaan panostaa oikeisiin asioihin.

Työnantajamielikuvan parantaminen

Oikeiden työntekijöiden löytäminen sekä timanttisten yksilöiden pitäminen talossa voi olla vaikeaa. Työntekijät arvostavat johtoa, joka välittää henkilöstön hyvinvoinnista. Palvelumme avulla saat vahvan kilpailuedun työntekijämarkkinoilla.

Hyvinvointia koko henkilökunnalle

Hyvinvointi on kaikille yksilöllistä ja siksi me autamme jokaista löytämään oman polkunsa hyvinvointinsa lisäämiseksi.

Pitkäaikainen kumppani

Hyvinvoinnin lisääminen ja kehittäminen on jatkuvaa, jonka vuoksi meidän antamamme tuki ja ohjeistus on pitkäjänteistä. Me autamme ihmisiä rakentamaan pysyviä muutoksia elämäänsä.OTA YHTEYTTÄ:

Ville Pakarinen

ville@fitpit.fi

+358 505200026

TAI

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ JA OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ

Nimi *
Nimi
Kerro tähän kenelle palvelu tuotetaan