Hei, me liikutaan! 

Hei, me liikutaan -hankkeen aikana pääset tutustumaan liikuntalajeihin, johon jokainen voi osallistua, olit sitten liikuntarajoitteinen tai et. Pääset kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja luonnossa, lattialla ja altaassa ammattitaitoisten ohjaajien avustuksella. Hankkeen tavoitteena on aktivoida ja osallistaa itsenäisen liikunnan jatkuvaan ja oikeaoppiseen harjoittamiseen. Liikuntaryhmät ovat ilmaisia ja käynnistyvät elo-syyskuussa.

Luontoliikunta
Luontoliikuntapäivät ovat 3-4 tunnin mittaisia retkipäiviä, jossa teemat vaihtuvat. Luontoliikunta on mahdollista kaiken tasoisille liikkujille ja pääset tutustumaan samalla syvemmin Suomen kauniiseen luontoon.

Allasryhmät
Allasryhmät järjestetään Validialla ja ryhmät käynnistyvät syyskuun ensimmäisellä viikolla. Altaassa pääset harjoittelemaan uintia ja harjoittelemaan psykomotoria tehtäviä. Lisäksi pääset kokeilemaan mm. sykettä nostavaa harjoittelua sekä vesitanssia!

Lattialiikunta
Lattialiikunta ryhmissä pääset kokeilemaan erilaisia maila- ja pallopelejä sekä saat aina ottaa yhden kaverin mukaan! Ryhmät käynnistyvät syyskuun ensimmäisellä viikolla ja lattialiikuntaryhmät järjestetään Validia kuntoutuskeskuksessa.